maandag, 21 november 2022 16:39

WIJZIGING WEDSTRIJDSECRETARIAAT 3e en 4e divisie (incl. bekercompetitie)

Written by
 
Beste (reserve) captains en alle overige leden,
 
Naar ik schat ruim 15 á 16 jaar het wedstrijdsecretariaat van de 3e en 4e divisie en daarnaast de bekercompetitie onder mijn hoede te hebben gehad, moet ik hiervan helaas afscheid nemen.
Sinds begin 2022 zijn mijn andere werkzaamheden zo druk geworden, dat ik dit niet meer kan combineren.
Met de ALV van afgelopen dinsdag 15 november j.l., heb ik het wedstrijdsecretariaat overgedragen aan Frank Vogel die jullie nu voortaan kunnen bestoken met al jullie vragen en/of problemen.
Vanaf deze plek wens ik Frank heel veel succes !!!
 
Maar jullie zijn niet helemaal van me af hoor, de ledenadministratie blijf ik nog wel doen.
Dus voor wijzigingen, in- of overschrijvingen kunnen jullie gewoon bij mij terecht, al is het niet altijd mogelijk dat iets gelijk verwerkt wordt.
Houdt rekening met een eventuele verwerkingstijd van 24 tot 48 uur. (dit geldt vooral bij inschrijvingen om daar rekening mee te houden)
Ik ben niet meer telefonisch bereikbaar onder het alom bekende nummer, voortaan gaat alles alleen nog via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
 
Bij deze wil ik graag met name alle captains bedanken voor de fijne samenwerking al die jaren en wens jullie dat ook toe samen met Frank.
Van Frank zullen jullie vast spoedig horen op wat voor een manier jullie met hem contact kunnen leggen, al kan dat altijd in ieder geval via de mail van de nodige divisies, die te vinden zijn op onze website.
 
Groetjes,
Monica