maandag, 04 mei 2020 07:27

Inschrijving seizoen 2020-2021

Written by

Inschrijving competitie 2020-2021

De inschrijving voor de aankomende competitie zal anders geschieden als voorheen vanwege het coronavirus. Voor nu gaan we "gewoon" inschrijven voor het nieuwe seizoen. Mocht blijken dat de maatregelen worden aangepast door het kabinet dan volgen wij uiteraard deze richtlijnen. Wij houden jullie op de hoogte via de website.

Vanaf 2 mei 2020 is de inschrijving geopend.

Inschrijven bestaande teams.

  • Bestaande teams kunnen uitsluitend via teambeheer inschrijven. Uiteraard wordt er op afstand hulp geboden indien men dat nodig heeft.
  • De captain kan inloggen en vervolgens het gehele team inschrijven. In de eerste instantie tekent de captain voor het gehele team. Vervolgens ontvangen alle deelnemende teamleden een email ter bevestiging van inschrijving. Dit is noodzakelijk vanwege de nieuwe privacy wet (AVG). Iedereen is gerechtigd om op een later tijdsstip de goedkeuring ongedaan te maken. Dit impliceert wel een uitschrijving.
  • Bij de inschrijving is het vermelden van een email-adres verplicht voor alle teamleden.
  • De betaling kan worden voldaan via Ideal.

Inschrijven nieuwe teams.

Inschrijfformulieren kunnen vanaf 2 mei 2020 worden gedownload via de website, www.dora.nl

Ingevulde formulieren kunnen inclusief de benodigde pasfoto’s worden opgestuurd naar:

DORA

OVV Inschrijfformulieren

Rijswijkstraat 141-B

1062 ES Amsterdam

 

  • Graag op de achterkant van iedere pasfoto teamnaam, voornaam en achternaam vermelden.

 

De ingevulde inschrijfformulieren kunnen ook na het voorzien van een handtekening van de deelnemende teamleden worden in gescand en vervolgens per email gestuurd worden aan de ledenadministratie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pasfoto’s worden dan bij het ophalen van de wedstrijdbescheiden op de spelerskaart bevestigd. Mocht de pasfoto ontbreken dan wordt de spelerskaart niet uitgereikt.

 

Na ontvangst van de formulieren ontvangt de captain een verzoek tot betalen. Na de betaling is de inschrijving geschied.

 

LET OP, inschrijven is mogelijk tot 14 juni 2020.

More in this category: « DDM TOERNOOIEN Inschrijflink »