dinsdag, 12 mei 2020 11:16

Inschrijven via Teambeheer c.q. coronacrisis

Written by

Op dit moment wachten wij op een persbericht van de NDB / NOC-NSF. We weten dat wellicht de horeca mondjes maat weer open mag, maar in welk vaatje dat getapt gaat worden roept nog vele vragen op. Het kabinet komt een week voor 1 juni met een update betreffende de horeca heropening. Wellicht wordt er dan al iets meer duidelijk. Zodra we iets meer weten hoe we de competitie in kunnen richten dan publiceren we dat op de website en op onze Facebookpagina.

Inschrijven:

Vanwege de coronacrisis waren we genoodzaakt de inschrijvingen voor het aankomende seizoen niet meer op locatie of het bondskantoor te kunnen aanvaarden. 

Inschrijven is alleen mogelijk via Teambeheer, voor iedereen een nieuwe uitdaging. Niet alleen voor de leden maar ook voor het bestuur.

Tot nu toe gaan de inschrijvingen zeer voorspoedig, er zijn zelfs al meer teams ingeschreven dan dat er normaal om deze tijd zijn ingeschreven.

Wij bedanken alle captains voor het zo goed opnemen van de nieuwe situatie. Zoals iedereen wist zouden we het aankomende seizoen stapvoets gebruik gaan maken van het inschrijven via Teambeheer. Nu is alles in een versnelling gegaan.

Uiteraard zijn wij voor vragen of hulp altijd bereikbaar via de e-mail of telefonisch.

Vergeet niet in te schrijven, de inschrijving sluit op 13 juni 2020 - 16.00 uur !!