vrijdag, 12 juni 2020 06:07

Update inschrijven en coronacrisis

Written by

Update inschrijven en coronacrisis, 11 juni 2020

Afgelopen dinsdag heeft het bestuur vergaderd, daar is uiteraard de coronacrisis besproken.

Op dit moment is er nog geen duidelijkheid of er 1 september daadwerkelijk met de competitie begonnen kan worden. Wij wachten nog op de NDB / NOC-NSF en de veiligheidsregio. Vanaf 1 juli mag zoals het er nu naar uit ziet uit de horeca opengesteld worden voor 100 gasten met de in acht name van 1.5m afstand tot elkaar met uitzondering van families welke uit 1 huishouden bestaat.

Uiteraard hopen wij dat we 1 september mogen beginnen, mocht blijken dat de richtlijnen van het RIVM anders bepalen dan zijn wij wellicht genoodzaakt om de competitie te verschuiven. Wij denken dan eventueel aan de start van een halve competitie. mocht dit bewaarheid worden dan zullen wij niet het volledige bedrag voor het komende seizoen gaan hanteren en zullen de captains welke het inschrijfgeld  voldaan hebben een restitutie van € 10.00 per deelnemend lid ontvangen. De restitutie zal worden uitbetaald in september 2020 op dezelfde rekening als waar de betaling vanaf gedaan is.

Gezien de vele vragen betreffende het inschrijfgeld in combinatie met het nu moeten inschrijven hopen wij dat dit enige duidelijkheid verschaft. Dus schroom niet en schrijf je team alsnog in zodat je de aankomende competitie niet mist. Wij zullen er alles aan doen om de competitie in september van start te kunnen laten gaan en hopelijk met zijn allen weer te kunnen genieten van onze prachtige dartsport.

Tevens wordt gezien de situatie  de inschrijving verlengd tot 30 juni 2020 middernacht maar dan sluit deze echt om genoeg tijd te hebben voor de indeling.

Wij houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen de website en Facebook.

 

Het bestuur wenst u ondanks alles tot een prettige zomer toe en hopelijk tot in september