dinsdag, 21 december 2021 07:29

Benefiettoernooi Willem Kolsteeg

Written by

 Afgelopen zaterdag, 18 december was er een benefiettoernooi georganiseerd voor Willem Kolsteeg. Willem heeft onlangs een verschrikkelijke diagnose gekregen van zijn arts. 

In kader daar van hebben een aantal vrienden van Willem de handen in een geslagen om een toernooi te organiseren. Tijdens het toernooi is een live verbinding geweest met Willem die op dat moment in het ziekenhuis verbleef. Tijdens die verbinding werd er een tombola en veiling gehouden waaronder een dartshirt van Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen dat onder de hamer ging. De organisatie hoopt dat Willem en Janna nog vele gezellige dingen kunnen doen van de opbrengst die werkelijk geweldig was. 

Willem heeft zich ook jarenlang ingezet voor de DORA, zo heeft hij o.a. jarenlang leiding gegeven aan de Brabant Cup selectie, is speler van de LaCo geweest en is hij samen met Janna jarenlang toernooileider geweest. 

Tijdens de live verbinding heeft onze voorzitter, Gerard Willem een schaal uitgereikt en hem gekroond tot Lid van Verdienste.

Willem was zeer ontdaan voor wat er allemaal voor hem was gedaan.

Wij wensen Willem, Janna, Robert Jan, Paul en hun vrouwen en kinderen alle sterkte toe in deze moeilijk tijd.