Monica Muller

Monica Muller

zaterdag, 20 juni 2020 10:56

INSCHRIJVEN T/M 30-06-20

DE INSCHRIJFPERIODE IS VERLENGT TOT EN MET 30 JUNI.

DOOR MIDDEL VAN DE BIJGAANDE LINK, KOM JE TERECHT OP DE PAGINA VAN TEAMBEHEER WAAR JE JE TEAM ALSNOG KUNT AANMELDEN.

https://www.teambeheer.nl/inschrijven/?d=29 

 

woensdag, 06 mei 2020 07:34

Inschrijflink

Gisteren (05-05-20) is naar alle captains van het afgelopen seizoen via de mail een link gestuurd, die ze dienen te gebruiken

om het team voor het nieuwe seizoen in te kunnen schrijven.

Deze link dient ook gebruikt te worden door nieuwe teams die zich voor het eerst willen inschrijven.

 https://www.teambeheer.nl/inschrijven/?d=29 

zondag, 29 maart 2020 13:12

VERVOLG CORONA BERICHTGEVING

 

AAN ALLE LEDEN VAN DE D.O.R.A.

Enkele dagen geleden hebben wij bekend gemaakt dat de competitie per direct afgelopen is en hoe wij hier mee omgaan. De berichtgeving heeft tot veel reacties geleid, uiteenlopend in alle richtingen. Niet alleen op facebook maar ook via mail en andere kanalen zijn vragen gesteld. Een paar van die vragen beantwoorden wij hieronder.

Waarom dit scenario voor de competitie. De NDB heeft een 3 tal scenario's voorgesteld waarbij wij voor scenario C hebben gekozen omdat bij beide andere scenario's (A en B dus) wel met promotie werd rekening gehouden. Velen van onze darters hebben maar eens in hun dart carrière de kans om aan de landelijke finaledagen mee te doen. Als we de nummers 1 nu zouden laten promoveren zonder dat daar landelijke finaledagen tegenover staan dan moeten die teams maar hopen dat ze, in een hogere divisie met sterkere teams, weer die finaledagen halen. Door te kiezen voor het (zoveel mogelijk) in tact houden van de poules volgend jaar hebben de teams die nu 1 stonden een reële kans dat volgend seizoen weer te doen.

Naast wat de NDB voorstelt willen we toch ook wat doen voor de teams die op de helft van de competitie bovenaan stonden. Vandaar dat we hebben besloten die teams wel allemaal een prijs te geven en voor aanvang van volgend seizoen nog een dag te organiseren waar de poulewinnaars tegen elkaar gaan gooien voor het Amsterdams Kampioenschap. Helemaal buiten de NDB regelingen om dus om toch nog wat te doen voor de teams die bovenaan stonden.

Dan komen er vragen binnen over de contributie van volgend jaar. Er zal géén korting plaats vinden op de contributie. Los van het feit dat de kosten gewoon doorlopen (huur kantoor, kopieerapparaat, pinapparaat en dergelijke) is de DORA een vereniging zonder winstoogmerk. We zijn dus heel tevreden als we kostenneutraal kunnen werken en hebben simpelweg de reserves niet om voor volgend jaar iets te doen. Er wordt binnen het bestuur nog wel nagedacht om iets voor de uitbaters van onze speelgelegenheden te doen.

Teams die teruggetrokken zijn tijdens dit jaar. Afhankelijk van de reden van terugtrekking zal het bestuur per team bepalen of deze op dezelfde plek terug kunnen keren.

TOT SLOT !!!

Tot slot ontvangen we via alle eerder genoemde kanalen nu als bestuur ook veel kritiek. Helaas vinden sommige het nodig dit ook op het bestuur persoonlijk bot te vieren. De D.O.R.A. draait volledig op vrijwilligers en dat is inclusief bestuursleden. Ieder jaar op de ALV treden bestuursleden via een rooster af en worden herkozen. Dat zijn de momenten voor al diegene die het nodig vinden kritiek te uiten om op te staan en hun mond open te doen. Vergeet vooral niet om je ook als kandidaat bestuurslid aan te melden. De reden dat een aantal bestuursleden er al meer dan 25 jaar zitten is simpelweg dat er geen andere leden opstaan. We roepen met name diegene die nu roepen dat het huidige bestuur het allemaal verkeerd doet, om op te staan en je aan te melden als vrijwilliger.

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer ergens aan het dartbord.

Het bestuur van de D.O.R.A.

dinsdag, 25 februari 2020 20:16

Bekerloting 5e ronde

Tijdens het DDM-toernooi van afgelopen zaterdag in Café 't Zonnetje, heeft de loting plaats gevonden voor de 5e ronde van de bekercompetitie.

Deze staat ook inmiddels op de website, waar jullie kunnen bekijken waar en wanneer tegen wie jullie moeten uitkomen.

Alle teams wens ik uiteraard heel veel succes !

 

vrijdag, 21 februari 2020 18:29

PASFOTO'S UPLOADEN TEAMBEHEER

In verband met een volgende stap die we komend seizoen gaan maken met Teambeheer, zouden we alle teams ( die het nog niet gedaan hebben) willen verzoeken om alle pasfoto's van de huidige spelerskaarten te uploaden op Teambeheer.

vrijdag, 29 november 2019 18:10

VERZETTINGEN of OMDRAAIEN

Toch nog maar even opnieuw een extra vermelding over het feit dat sinds 7 oktober j.l. onze verzetlijn is opgeheven. Het mobiele nummer en het email adres is dan ook niet meer in gebruik, berichten daarop worden dus ook niet meer gehoord of gelezen. De teams dienen het zelf in Teambeheer in te voeren.

zaterdag, 23 november 2019 11:17

LaCo, DORA - BDC

Vandaag mogen onze mannen van de LaCo gaan spelen tegen BDC uit Den Bosch.

Aanvang is om 13.00 uur

Locatie is Café de Driesprong in Landsmeer.

Toeschouwers om ook aan te komen moedigen zijn uiteraard van harte welkom.

Dus wie weet tot vanmiddag, en voor onze mannen heel veel succes vandaag !

vrijdag, 30 augustus 2019 19:57

Foto's uploaden Teambeheer

Beste mensen,

Indien jullie een foto gaan uploaden bij Teambeheer, willen jullie er dan asjeblieft aan denken dat jullie een normale pasfoto plaatsen.
Anders moet ik ze toch echt afkeuren, en dat kost weer een hoop extra tijd en werk.

Alvast bedankt.