Monica Muller

Monica Muller

zaterdag, 27 november 2021 10:10

Update na corona persconferentie

Beste darters,

Helaas heeft de persconferentie van gisteravond onder andere de Horeca verdere beperkingen opgelegd waardoor het opstarten van de competitie voorlopig nog niet kan.

Afgelopen dinsdag heeft het bestuur tijdens een bestuursvergadering een aantal mogelijkheden besproken die we, afhankelijk van hoe lang het duurt eer we weer mogen beginnen, kunnen inzetten om de competitie uit te kunnen spelen. Hierbij geldt ook dat we in nauw contact staan met de NDB die met alle bonden meedenkt.

Concreet voor onze competitie houdt de situatie in dat we nu in ieder geval stilliggen tot en met de winterstop en dat de mogelijke eerste speelweek nu de 1e week van 2022 zou zijn. Zodra we meer info hebben dan melden we ons uiteraard weer maar voor nu is het helaas niet anders.

Tot snel, hopelijk met positievere berichten,

Met vriendelijke dartgroet,

Het bestuur

zaterdag, 13 november 2021 12:11

PAUZE competitie

 

PAUZE competitie

Beste leden,

Helaas heeft het kabinet opnieuw besloten om een "lockdown" in te stellen in de strijd tegen het coronavirus. Met een sluitingstijd van 20.00 uur en verplicht zitten in de horeca is het overduidelijk dat we op dit moment niet door kunnen gaan met de competitie.

Daarom schorten we per direct de competitie op gedurende de, hopelijk zoals aangekondigd, korte "lockdown".

Concreet houdt dit in dat als de extra maatregelen worden opgeheven we dan doorgaan met de competitie volgens het schema. Als de teams daardoor 2 of 3 wedstrijden niet hebben kunnen gooien dienen die later in het jaar ingehaald te worden. Het bestuur beraad zich nog hoe we dit kunnen opvangen, dat hangt mede af van de duur van de maatregelen.

Wij wensen iedereen sterkte tijdens deze nieuwe "lockdown" en hopen snel weer te kunnen herstarten, want ondanks dat sommige de avonden wat aan de korte kant vinden door de 7 punten was de blijheid om weer te kunnen darten overheersend.

Met vriendelijke dartgroeten,

Het bestuur van de D.O.R.A.

dinsdag, 28 september 2021 16:24

BERICHT AAN ALLE CAPTAINS EN OVERIGE LEDEN

 

Door het bijzondere competitiejaar waaraan we nu gaan beginnen dienen er kleine aanpassingen in het wedstrijdreglement plaats te vinden. Deze blijven van kracht zolang we met 7 punten per avond werken en zullen dan weer vervallen waardoor de huidige artikelen weer van kracht worden.

 

Artikel 11 lid 4 zegt onder andere

 

"Het uitspelend team heeft de keuze van wisselen na afloop van de eerste partij. Wisselt het
uitspelend team niet van koppel, dan dient het thuisspelend team van koppel te wisselen"

 

De tijdelijke nieuwe tekst die hiervoor in de plaats komt is

"in de tweede koppelwedstrijd mogen geen spelers opgesteld worden die ook in de eerste koppelwedstrijd hebben deelgenomen."

 

Artikel 8 gaat over de verschillende situaties waarin een team een reguliere overwinning kan claimen van 5-0. Dit wordt zolang we 7 punten per avond spelen teruggebracht naar 4-0.

 

In ieder geval artikel 8 lid 1,5,6 en 8 gaan hierover net als lid 9 (ook de minpunten worden tijdelijk 4 ipv 5)

Mocht er elders in het wedstrijdreglement ook nog verwezen worden naar een 5-0 uitslag dan geldt deze aanpassing ook voor dat artikel.

 

Mochten we door de bijzondere omstandigheden zaken over het hoofd hebben gezien in het wedstrijdreglement dan zullen we terugvallen op artikel 18 lid 1

 

"1. In alle gevallen waarin het wedstrijdreglement niet voorziet, beslist het Bestuur."

 

we besluiten met het uitspreken van de hoop dat we alle aanpassingen in de 2e helft van dit seizoen alweer kunnen laten vervallen.

 

Namens het bestuur,

Monica Muller en Ruud Willersen (wedstrijdsecretarissen)

Aan alle captains en reserve-captains,

Bijna is het dan eindelijk zover, vanaf maandag 4 oktober a.s. gaat de competitie gelukkig weer van start.

De poule-indeling en speelschema zijn nu online en dus te zien op de website.

Via het onderwerp in de mail, die de captains gaan ontvangen, is er aangegeven in welke poule jullie zijn ingedeeld, daarmee is het makkelijk terug te vinden op de site.

 

De inloggegevens van jullie teams zijn gewoon hetzelfde gebleven.

Mocht je die onverhoopt toch kwijt zijn of vergeten zijn, stuur dan even een klein berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verzoek van toezending daarvan.

 

Tevens is het van belang voor jullie om de app van Teambeheer op jullie mobiel, van de nieuwste versie te voorzien, aangezien die ook is vernieuwd.

Ook is het vanaf nu weer mogelijk om nog nieuwe spelers aan te melden via een na-inschrijving. Kosten zijn dan 40,- euro per persoon, en vergeet vooral niet om gelijktijdig een juiste pasfoto te uploaden en zoveel mogelijk alle gegevens in te voeren.

 

Dan wensen wij jullie allemaal een hele fijne competitie toe, en dat het een gezellig maar bovenal sportief seizoen mag worden. Heel veel succes gewenst !!!