Nieuwsarchief
dinsdag, 29 september 2020 06:35

Update Coronacrisis t.b.v. de competitie 2020-2021

Written by

Geen start competitie in oktober.

Helaas is de situatie rondom Corona eerder verslechterd dan verbeterd, de aantallen besmettingen lopen op en de beperkingen op onder andere de horeca zijn inmiddels verder aangescherpt voor de regio Amsterdam-Amstelland en de overige regio's waarin leden van de DORA wonen en darten. 

Ook vanuit de speelgelegenheden is wisselend gereageerd, sommige zijn simpel weg te klein om voldoende veilige speelruimte te kunnen creëren, andere starten het liefst vandaag.

We gaan ons (uiteraard onder voorbehoud van de ontwikkelingen) nu richten op een start in januari. Dat houdt in dat:

 * Als er gestart kan worden in januari we een halve competitie gaan organiseren met aan het einde 'gewoon' kampioenen en degradanten.

* We zoals bij de inschrijving hebben afgesproken ook het inschrijfgeld van de halve competitie gaan hanteren.

Voor de hele competitie betalen jullie 27,50 contributie aan de DORA en 10,00 aan de NDB (37,50 dus)

Voor de halve competitie betalen jullie 17,50 contributie aan de DORA en 10,00 aan de NDB (27,50 dus)

Voor alle leden die zich hebben ingeschreven zal dus 10,00 terugbetaald gaan worden, dit kan echter nog oplopen doordat de NDB op verzoek van meerdere bonden zich nog beraadt of de afdracht dit jaar minder kan zijn. Mocht daar nog een korting op komen (bv € 7,50 of

€ 5,00 i.p.v. normaal € 10,00) dan wordt ook dat geld terugbetaald. Tenslotte zou het ook nog kunnen dat we ook in januari niet gaan starten en het hele seizoen moeten skippen.

Als we begin 2021 weten of we gaan starten en wat de NDB doet met de contributie zullen wij in 1x alles uit gaan betalen door per team het bedrag te storten op dezelfde rekening als waar de contributie van is betaald bij de inschrijving. Die persoon kan dat dan aan alle individuele leden van het team uitkeren.

Hoe moeilijk het ook is ook vanuit ons het dringende verzoek aan een ieder om zich aan de maatregelen te houden zodat de besmettingen omlaag gaan en we in januari echt nog competitief kunnen gaan darten.

Met sportieve groet,

Jullie bestuur