Nieuwsarchief
dinsdag, 22 december 2020 08:27

Einde competitie 2020-2021

Written by

Beste captains, leden en uitbaters,

Wij hadden graag gezien dat we beter nieuws zouden hebben op dit moment en dat we in januari zouden starten met de halve competitie zoals we die voor ogen hadden. Echter zoals iedereen inmiddels weet zijn de maatregelen alleen maar aangescherpt en zijn wij daardoor genoodzaakt de gehele competitie seizoen 2020-2021 te laten vervallen.

Uiteraard heel vervelend maar de gezondheid van ons allemaal gaat voor alles.

Zoals eerder aangegeven zullen we nu de financiële afhandeling van dit seizoen bekendmaken.

Ondanks dat onze vaste kosten zoals kantoorkosten zoals huur, gas/licht, maar ook de huur van het kopieerapparaat en pinautomaat etc. gewoon doorlopen denken wij toch de gehele betaalde contributie te kunnen overhevelen naar seizoen 2021-2022 mede dankzij de NDB die de afdracht per lid laat vervallen om de lidorganisaties enigszins tegemoet te komen. Op deze manier scheelt het de captains een hoop rompslomp met het inschrijven voor het nieuwe seizoen en het scheelt onze penningmeester en ledenadministratie ook veel extra werk.

Mocht je om wat voor reden toch niet willen/kunnen deelnemen aan de competitie 2021-2022 dan word je betaalde contributie uiteraard teruggestort. De betaalde contributie wordt op de bankrekening gestort waarvan de betaling is verricht. Dit verzoek dien je kenbaar te maken per email. Deze stuur je naar je eigen wedstrijdsecretaris, penningmeester en de captain van je team. Voor de ere, 1e en 2e divisie stuur je deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor de 3e en 4e divisie stuur je deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij wilden graag de poulewinnaars van het afgelopen seizoen uitnodigen voor een DORA kampioenschap, helaas kan deze nu ook niet plaatsvinden. De bijbehorende trofee zal op een later moment uitgereikt worden. Wanneer dat mogelijk is, is voor ons ook nog even koffiedik kijken. Wellicht aan de start van het nieuwe seizoen? Dan is er in ieder geval een herinnering aan een bizar en onvergetelijk seizoen.

Nu het seizoen officieel ten einde is worden de prijswinnaars van de DDM nog even in het zonnetje gezet. We houden de ranking aan zoals deze was geëindigd op 7 maart 2020, daar er nog 6 á 7 toernooien in het verschiet lagen wordt de criterium van 8 deelnames per seizoen in dit bijzondere seizoen niet gehandhaafd.

De eindstand van de ranking 2020-2021;

Heren                                                                                     Dames

Ranking kampioen, René Broertjes                                           Ranking kampioen, Sandy Gerbes

Runner up, Remy van Groeningen

3e plaats, Marco Cornelisse

4e plaats Rob Postma

Wij feliciteren de prijswinnaars met het behaalde resultaat. Alle prijswinnaars ontvangen een email betreffende deze eindranking.

Na een lang betoog wil het bestuur alle vrijwilligers die ons altijd onvoorwaardelijk bijstaan en alle leden ondanks de opgelegde beperkingen een hele gezellige kerst toe wensen en een heel gelukkig maar vooral gezond 2021 toe wensen.

Laten we hopen dat we volgend jaar weer een mooie sportieve competitie kunnen starten zodat we onze geliefde sport weer kunnen uitoefenen.

Stay safe!

Met vriendelijke groeten,

Het DORA Bestuur