Nieuwsarchief
maandag, 28 oktober 2019 18:50

LaCo FDB vs. DORA

Written by

Afgelopen zaterdag, 26 oktober stond de wedstrijd tegen Friesland op het programma. Om 10 uur vertrokken de heren naar Winsum te Friesland. Na een mooie rit door ons prachtige landschap werden zij welkom geheten in Friesland.

Als eerste waren de 9 single partijen aan de beurt. Leroy Zondervan, Niels Stuiver en Tim Camfermann mocht het spits afbijten.  Leroy moest helaas zijn meerdere erkennen, 3-1. Niels en Tim wisten hun partijen winnend af te sluiten, beide met een 2-3 overwinning.

De volgende sessie bestond uit;

Chris Brouwer, Kevin de Vries en Jordan de Grunt. Deze sessie was zeer succesvol, alle partijen werden winnend afgesloten. Respectievelijk 1-3, 0-3 en 0-3. Een prachtig resultaat.

De laatste 3 partijen waren weggelegd voor Marco Stevens, Robert Hartgers en Ronnie Arts. Ook deze was succesvol, alleen Marco moest aanzien dat zijn tegenstander er met de winst van doorgaan. Robert won met 1-3 en Ronnie overtuigend met 0-3.

Tussenstand: 2-7

Na de singles is het tijd voor de koppels.

Manager Dirk Jan Klaver heeft een paar mooie koppels samengesteld.

Niels met Tim, Chris met Kevin , Leroy met Robert en Jordan en Marco. Deze samenstelling wierp zijn vruchten af, 3 van de 4 koppels werden winnend afgesloten. De heren zijn prima in vorm. Niels en Tim hadden het lastig en gingen 3-0 ten onder. Chris en Kevin wisten na een spannende wedstrijd nipt te winnen met 3-2. Leroy en Robert lieten er geen gras over groeien en gaf met een 0-3 winstpartij hun tegenstander het nakijken. Als laatste waren Jordan en Marco aan de beurt, ook zij gaven mooi partij en wisten de wedstrijd uiteindelijk toch naar zich toe te trekken met een 2-3 overwinning.

Tussenstand: 3-10

Nu nog 3 trio's en een sologame te gaan.

De trio's bestonden uit;

Leroy, Tim en Robert

Chris, Kevin en Ronnie

Jordan, Marco en Dirk Jan

Niels had plaats gemaakt voor Dirk Jan.

Het 1e trio was voor onze heren met een 100 en 147 finish voor Leroy. Uitslag 1-2

Het 2e trio ging ook van leien dakje, met een 0-2 overwinning gaven zij hun tegenstander het nakijken.

Het laatste trio moest helaas toe zien dat hun tegenstander op dat moment net iets beter uit de verf kwam, Jordan wist nog wel een 180 te produceren maar dat was deze keer niet genoeg. De wedstrijd werd met 2-1 verloren.

Tussenstand: 4-12

Nu was het de beurt aan de solo specialist, Ronnie Arts. Ronnie deed wat een ieder verwachtte, Ronnie stuurde zijn tegenstander met 1-4 naar huis. Grote Klasse.

Wat een geweldige uitslag, moe maar zeker zeer voldaan mochten de heren zich op gaan maken voor een gezellige terugreis. 

Einduitslag: 4-13

Nu even 2 weekjes rust, op 9 november spelen de heren thuis in Café de Driesprong tegen DSWN.

Het bestuur wenst de heren veel succes.