donderdag, 15 juli 2021 11:57

Inschrijving wintercompetitie 2021-2022

Written by

Vanaf maandag 19 juli a.s. kunnen nieuwe teams inschrijven voor het aankomende seizoen.  Bestaande teams staan zoals jullie weten al ingeschreven, de inschrijving van seizoen 2020/2021 zetten we 1 op 1 over. Wel is het verzoek aan alle captains om een korte mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te bevestigen dat alle gegevens nog kloppen. Dus zijn de leden van je team nog dezelfde, zijn ze verhuisd, blijft de speeldag gelijk enzovoort. Als alles hetzelfde is gebleven volstaat teamnaam en de mededeling “geen wijzigingen”

Wel houden we uiteraard een slag om de arm, niemand weet nu de besmettingen weer oplopen wat mogelijkheden zijn in september maar wij hebben nog steeds goede hoop. Het bestuur heeft wel moeten besluiten om in het seizoen 21/22 géén bekercompetitie te organiseren. Dit geeft ons meer ruimte om te schuiven met de reguliere competitieweken. Uiteraard gaan we er van uit dat dit éénmalig is en we in seizoen 22/23 weer helemaal terug zijn in de oude (dart)situatie.

In de afgelopen tijd hebben we getracht om de uitbaters telefonisch te benaderen om te vragen hoe het met ze gaat, of er een verbouwing heeft plaatsgevonden, hoe zij om gaan met testen voor toegang en of men op de hoogte is van verantwoord darten binnen de horeca.

Voor de uitbaters is het zeer belangrijk dat zij het protocol verantwoord darten binnen de horeca gelezen hebben en daarvan op de hoogte zijn, vorig jaar hebben alle uitbaters een exemplaar ontvangen. Indien uitbaters nogmaals dit protocol willen ontvangen kunnen ze een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben helaas niet alle uitbaters gesproken daar zij niet aanwezig waren tijdens de belsessies.

Als zij dit lezen en er nog geen contact is geweest vragen wij hen om zelf even contact op te nemen met een van onze bestuursleden, telefoonnummers staan op de website onder het kopje “over ons”.

Inschrijven 2021-2022 alleen voor nieuwe teams

Nieuwe teams kunnen via het programma Teambeheer zich in schrijven, denk eraan dat het inschrijfgeld direct dient te worden voldaan voor het gehele team.

Een volledige toelichting vind je onder het kopje competitie en dan toelichting, uiteraard kun je voor vragen onze wedstrijdsecretarissen telefonisch bereiken tussen 16.00- en 21.30 uur.

We verwachten eind september echt te kunnen starten met de competitie dus haal de dartpijlen maar vast uit het vet,

Het bestuur