donderdag, 10 februari 2022 14:48

Bericht voor alle captains / uitbaters

Written by

Aan alle teamcaptains en uitbaters van aangesloten speelgelegenheden bij de DORA.

Hierbij alvast een aankondiging naar aanleiding van de uitgelekte versoepelingen inzake de coronamaatregelen die hopelijk aankomende dinsdag bekend worden gemaakt.

Het lijkt erop dat de horeca in ieder geval weer tot 00:00 uur open mag blijven. Natuurlijk hadden jullie en ook wij gehoopt dat we eindelijk terug mochten naar de eigen sluitingstijden van voor corona, maar met een eindtijd van 00:00 uur zijn we terug op de situatie zoals we de competitie zijn begonnen.

Als de versoepelingen a.s. dinsdag formeel worden aangekondigd zullen wij dan ook vanaf de week daarop (vanaf maandag 21 februari a.s.) de competitie weer gaan oppakken. Wij vragen jullie om voor zover nodig de dartbanen operationeel te maken, en aan de captains de taak om de teamleden op de hoogte te stellen waar en wanneer er weer gegooit moet worden.

We starten dus met de wedstrijden die in de week 18 van 21-2 tot en met 25-2 in de speelschema's staan. Dinsdag na de persconferentie zullen wij op de website en op onze facebookpagina melden hoe wij de 11 weken die we hebben moeten missen willen gaan inhalen.

Dank voor de aandacht en laten we hopen dat er nooit meer zwaardere maatregelen nodig zijn.

Met vriendelijk groet,

Het bestuur