Monica Muller

Monica Muller

 
Beste (reserve) captains en alle overige leden,
 
Naar ik schat ruim 15 á 16 jaar het wedstrijdsecretariaat van de 3e en 4e divisie en daarnaast de bekercompetitie onder mijn hoede te hebben gehad, moet ik hiervan helaas afscheid nemen.
Sinds begin 2022 zijn mijn andere werkzaamheden zo druk geworden, dat ik dit niet meer kan combineren.
Met de ALV van afgelopen dinsdag 15 november j.l., heb ik het wedstrijdsecretariaat overgedragen aan Frank Vogel die jullie nu voortaan kunnen bestoken met al jullie vragen en/of problemen.
Vanaf deze plek wens ik Frank heel veel succes !!!
 
Maar jullie zijn niet helemaal van me af hoor, de ledenadministratie blijf ik nog wel doen.
Dus voor wijzigingen, in- of overschrijvingen kunnen jullie gewoon bij mij terecht, al is het niet altijd mogelijk dat iets gelijk verwerkt wordt.
Houdt rekening met een eventuele verwerkingstijd van 24 tot 48 uur. (dit geldt vooral bij inschrijvingen om daar rekening mee te houden)
Ik ben niet meer telefonisch bereikbaar onder het alom bekende nummer, voortaan gaat alles alleen nog via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
 
Bij deze wil ik graag met name alle captains bedanken voor de fijne samenwerking al die jaren en wens jullie dat ook toe samen met Frank.
Van Frank zullen jullie vast spoedig horen op wat voor een manier jullie met hem contact kunnen leggen, al kan dat altijd in ieder geval via de mail van de nodige divisies, die te vinden zijn op onze website.
 
Groetjes,
Monica

Ieder jaar stelt het bestuur de promotie degradatieregeling vast, zo ook dit jaar, alleen deze keer is het een bijzondere als gevolg van de afgelopen 2 seizoenen en de aantallen teams in de verschillende divisies door het terugtrekken van diverse teams tijdens de coronapandemie.

Al enkele jaren zoekt het bestuur naar mogelijkheden om het aantal teams in een poule terug te brengen naar 12. Sinds de invoering van de inhaalweken enkele jaren geleden is het steeds moeilijker gebleken om voldoende data te vinden voor de competitie, bekercompetitie, inhaalweken en winterstop. Door terug te gaan naar 12 teams komt er meer ruimte in de agenda.

Door dit jaar geen play off wedstrijden te spelen kan in 1x naar 12 teams per poule worden overgestapt.

Teams die dit seizoen niet hebben afgemaakt zullen volgend jaar een divisie lager ingedeeld worden, wel heeft het bestuur besloten de -9 punten aan de start van het nieuwe seizoen eenmalig niet op te leggen, iedereen begint dus gewoon op nul punten volgend jaar.

Concreet per divisie.

Ere divisie

Nr 1 is kampioen, nummers 11 en 12 degraderen (lege plekken)

1e divisie

Poulewinnaars spelen tegen elkaar voor kampioenschap en promoveren Nummers 11 en 12 degraderen (uitsluitend in 1B van toepassing)

2e divisie

Poulewinnaars spelen tegen elkaar voor kampioenschap en promoveren Nummers 11 en 12 degraderen (met uitzondering van 2C daar degraderen de nummers 13 en 14)

3e divisie

Poulewinnaars spelen tegen elkaar voor kampioenschap en promoveren Nummers 11 en 12 degraderen (lege plekken)

4e divisie

Poulewinnaars spelen tegen elkaar voor kampioenschap en promoveren

De captains van de teams die op nummer 1 eindigen in hun poule krijgen een uitnodiging voor de divisiekampioenschappen.

Teams die 2e, 11e of 12e (13 en 14 in 2C) eindigen kunnen het verzoek doen om indien plek toch een divisie te stijgen (2e) of gehandhaafd te blijven (11/12/13/14), honorering hangt af van het aantal beschikbare plekken.

!! LET OP !!

Ook de captains van de teams die bovenaan stonden tijdens de gestaakte competitie 19/20 hebben nog een trofee te goed, ook deze zullen uitgenodigd worden voor de finaledag.

Informatie over de inschrijving voor het nieuwe seizoen volgt binnenkort.

Het bestuur wenst iedereen veel succes de laatste weken van dit bijzondere seizoen.