Monica Muller

Monica Muller

donderdag, 02 juni 2022 18:38

Inschrijven seizoen 2022 - 2023

 

De inschrijfperiode voor het nieuwe seizoen is van maandag 6 juni 2022 tot en met zondag 17 juli 2022.

Om je team te kunnen inschrijven, dien je de bijgaande inschrijflink te gebruiken:

Ook is vooralsnog inschrijven alleen mogelijk via een pc of laptop. (dus niet via de app op de mobiel)

Mocht je team zich niet inschrijven voor het nieuwe seizoen, dan zouden we het zeer op prijs stellen als jullie dat laten weten via een mailtje naar de ledenadministratie.

 

Beste darters,

We zitten in de laatste fase van een heel bijzonder dartjaar. Hierbij alvast wat info voor de captains.

 

o) Tot en met zondag 05-06-22 kunnen er nog spelers bijgeschreven worden voor het huidige seizoen, hierna wordt deze mogelijkheid geblokkeerd.

o) Vanaf maandag 06-06-22 kunnen teams zich inschrijven voor het seizoen 2022/2023.  !!!LET OP !!!  Inschrijven kan NIET via de app maar dient op een vaste pc of laptop te gebeuren.

o) Er staan in diverse poules nog steeds wedstrijden zonder datum, als er wel een datum is afgesproken maar die datum niet in Teambeheer kan worden ingevoerd, mail dan je wedstrijdsecretaris, dan lossen we dat op.

Zonder een juiste ingevoerde speeldatum kan namelijk nadien het wedstrijdformulier niet ingevuld worden. Dus loop nog even je openstaande wedstrijden na om ze te checken op speeldatum.

Binnenkort volgt meer info over de divisie-kampioenschappen en de uitgestelde Algemene Leden Vergadering.

 

Succes met de laatste loodjes,

Het bestuur

Ieder jaar stelt het bestuur de promotie degradatieregeling vast, zo ook dit jaar, alleen deze keer is het een bijzondere als gevolg van de afgelopen 2 seizoenen en de aantallen teams in de verschillende divisies door het terugtrekken van diverse teams tijdens de coronapandemie.

Al enkele jaren zoekt het bestuur naar mogelijkheden om het aantal teams in een poule terug te brengen naar 12. Sinds de invoering van de inhaalweken enkele jaren geleden is het steeds moeilijker gebleken om voldoende data te vinden voor de competitie, bekercompetitie, inhaalweken en winterstop. Door terug te gaan naar 12 teams komt er meer ruimte in de agenda.

Door dit jaar geen play off wedstrijden te spelen kan in 1x naar 12 teams per poule worden overgestapt.

Teams die dit seizoen niet hebben afgemaakt zullen volgend jaar een divisie lager ingedeeld worden, wel heeft het bestuur besloten de -9 punten aan de start van het nieuwe seizoen eenmalig niet op te leggen, iedereen begint dus gewoon op nul punten volgend jaar.

Concreet per divisie.

Ere divisie

Nr 1 is kampioen, nummers 11 en 12 degraderen (lege plekken)

1e divisie

Poulewinnaars spelen tegen elkaar voor kampioenschap en promoveren Nummers 11 en 12 degraderen (uitsluitend in 1B van toepassing)

2e divisie

Poulewinnaars spelen tegen elkaar voor kampioenschap en promoveren Nummers 11 en 12 degraderen (met uitzondering van 2C daar degraderen de nummers 13 en 14)

3e divisie

Poulewinnaars spelen tegen elkaar voor kampioenschap en promoveren Nummers 11 en 12 degraderen (lege plekken)

4e divisie

Poulewinnaars spelen tegen elkaar voor kampioenschap en promoveren

De captains van de teams die op nummer 1 eindigen in hun poule krijgen een uitnodiging voor de divisiekampioenschappen.

Teams die 2e, 11e of 12e (13 en 14 in 2C) eindigen kunnen het verzoek doen om indien plek toch een divisie te stijgen (2e) of gehandhaafd te blijven (11/12/13/14), honorering hangt af van het aantal beschikbare plekken.

!! LET OP !!

Ook de captains van de teams die bovenaan stonden tijdens de gestaakte competitie 19/20 hebben nog een trofee te goed, ook deze zullen uitgenodigd worden voor de finaledag.

Informatie over de inschrijving voor het nieuwe seizoen volgt binnenkort.

Het bestuur wenst iedereen veel succes de laatste weken van dit bijzondere seizoen.