Monica Muller

Monica Muller

dinsdag, 27 juli 2021 10:56

UPDATE inschrijven

Dit jaar maakt het toch net even anders als andere jaren, en zoals we het bedacht hadden om het te gaan doen, is toch technisch gezien iets lastiger om allemaal mogelijk te maken via Teambeheer.

Maar uiteraard proberen we voor alles een goede oplossing te zoeken, en uiteindelijk komt het wel goed.

Maar om spelers bij een bestaand team in te schrijven, is het aan de captains om de volgende stapjes even te doorlopen:

1. je gaat gewoon op teambeheer inloggen. 

Dan krijg je waarschijnlijk een melding dat het team-account tijdens de inschrijfperiode niet toegankelijk is. En de vraag of je je team wilt inschrijven.

2. Klik dan op OK (niet via enter) maar met je muis op OK klikken.

3. Als het goed is krijg je dan de pagina met de bekende 5 stappen.

4. In de linker kolom kan je dan op spelers klikken.

5. Dan heb je bovenin de keuze om een nieuwe speler in te schrijven, of daaronder om een speler over te schrijven .

Om bestaande spelers over te schrijven naar een ander team, dan dient men een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin vermeld om wie het gaat en uiteraard naar welk team de speler overgezet moet worden. 

Om nieuwe teams in te kunnen schrijven, daarvoor komt weer een aparte link, daar klikt men op nieuw team, waar men het 5 stappenplan moet doorlopen om de nieuwe team inschrijving te voltooien.

https://www.teambeheer.nl/inschrijven/?d=29 

donderdag, 15 juli 2021 11:57

Inschrijving wintercompetitie 2021-2022

Vanaf maandag 19 juli a.s. kunnen nieuwe teams inschrijven voor het aankomende seizoen.  Bestaande teams staan zoals jullie weten al ingeschreven, de inschrijving van seizoen 2020/2021 zetten we 1 op 1 over. Wel is het verzoek aan alle captains om een korte mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te bevestigen dat alle gegevens nog kloppen. Dus zijn de leden van je team nog dezelfde, zijn ze verhuisd, blijft de speeldag gelijk enzovoort. Als alles hetzelfde is gebleven volstaat teamnaam en de mededeling “geen wijzigingen”

Wel houden we uiteraard een slag om de arm, niemand weet nu de besmettingen weer oplopen wat mogelijkheden zijn in september maar wij hebben nog steeds goede hoop. Het bestuur heeft wel moeten besluiten om in het seizoen 21/22 géén bekercompetitie te organiseren. Dit geeft ons meer ruimte om te schuiven met de reguliere competitieweken. Uiteraard gaan we er van uit dat dit éénmalig is en we in seizoen 22/23 weer helemaal terug zijn in de oude (dart)situatie.

In de afgelopen tijd hebben we getracht om de uitbaters telefonisch te benaderen om te vragen hoe het met ze gaat, of er een verbouwing heeft plaatsgevonden, hoe zij om gaan met testen voor toegang en of men op de hoogte is van verantwoord darten binnen de horeca.

Voor de uitbaters is het zeer belangrijk dat zij het protocol verantwoord darten binnen de horeca gelezen hebben en daarvan op de hoogte zijn, vorig jaar hebben alle uitbaters een exemplaar ontvangen. Indien uitbaters nogmaals dit protocol willen ontvangen kunnen ze een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben helaas niet alle uitbaters gesproken daar zij niet aanwezig waren tijdens de belsessies.

Als zij dit lezen en er nog geen contact is geweest vragen wij hen om zelf even contact op te nemen met een van onze bestuursleden, telefoonnummers staan op de website onder het kopje “over ons”.

Inschrijven 2021-2022 alleen voor nieuwe teams

Nieuwe teams kunnen via het programma Teambeheer zich in schrijven, denk eraan dat het inschrijfgeld direct dient te worden voldaan voor het gehele team.

Een volledige toelichting vind je onder het kopje competitie en dan toelichting, uiteraard kun je voor vragen onze wedstrijdsecretarissen telefonisch bereiken tussen 16.00- en 21.30 uur.

We verwachten eind september echt te kunnen starten met de competitie dus haal de dartpijlen maar vast uit het vet,

Het bestuur

woensdag, 16 juni 2021 09:03

180- certificaten

Beste captains,

Nu het bondskantoor opgeheven is, willen wij de 180 certificaten per post versturen, nu de inschrijvingen en de wedstrijdbescheiden digitaal gaan.

De certificaten zullen één dezer dagen verzonden worden.

Wij willen je vragen deze onder de spelers van het team te verdelen. Onze dank daarvoor.

 

LET OP !!!

Mocht er onverhoopt iemand van de captains in de afgelopen periode verhuist zijn, geef dan even zo spoedig mogelijk je nieuwe adres door via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat de post wel goed aan komt.

zaterdag, 23 november 2019 11:17

LaCo, DORA - BDC

Vandaag mogen onze mannen van de LaCo gaan spelen tegen BDC uit Den Bosch.

Aanvang is om 13.00 uur

Locatie is Café de Driesprong in Landsmeer.

Toeschouwers om ook aan te komen moedigen zijn uiteraard van harte welkom.

Dus wie weet tot vanmiddag, en voor onze mannen heel veel succes vandaag !