Ledenadministratie

Tijdens de openingstijden van het bondskantoor kunnen (team)leden in- of overgeschreven worden. Je kunt ook eventuele problemen voorleggen. Soms kan ter plekke een oplossing worden gevonden of een advies gegeven, dat kan bijdragen aan een oplossing. Sommige problemen moeten aan het (gehele) bestuur voorgelegd worden, je krijgt hiervan dan zo spoedig mogelijk bericht. Ook kun je ideeën aandragen of suggesties doen welke de D.O.R.A. of onze dartsport ten goede komen of beter kunnen laten functioneren.

Tarieven:

Contributie Wintercompetitie € 37,50 per speler 1 pasfoto
Niet spelend lid Wintercompetitie € 37,50 1 pasfoto
Jeugdleden Wintercompetitie € 37,50 1 pasfoto
Niet-spelend Jeugdlid € 25,00 1 pasfoto
Na-inschrijving € 2,50 extra administratiekosten  
Overschrijving/naamswijziging/nieuwe kaarten € 5,00 administratiekosten per kaart  
Contributie bekercompetitie Gratis  
Bijdrage speelgelegenheden-competitie € 35,00 (ongeacht het aantal teams)  
Bijdrage speelgelegenheden-toernooien € 35,00 per toernooi
DDM toernooien € 3,50 p.p., tenzij anders vermeld  
Gesloten Amsterdam € 5,00 p.p., tenzij anders vermeld
Noord-Hollandse NDB Ranking € 10,00 (is bepaald door de N.D.B.)

De spelerskaart wordt direct vervaardigd, waardoor het teamlid dezelfde avond kan spelen. Op het moment dat een nieuw lid op een wedstrijdformulier is vermeld, is deze als teamlid erkend en dient de spelerskaart aanwezig te zijn. Het bijschrijven van teamleden is mogelijk tot zes weken voor het einde van de competitie. Voor bij- of overschrijven dienen  meegenomen te worden: een volledig ingevuld inschrijfformulier/mutatieformulier en een pasfoto, aan de achterzijde voorzien van de naam van het nieuwe lid. Voor jeugdleden (tot 18 jaar) is een door één van de ouders/verzorgers ingevulde en ondertekende verklaring met een kopie legitimatiebewijs van die ouder/verzorger vereist. Voor overschrijving van leden dienen meegenomen te worden: een volledig ingevuld inschrijfformulier/mutatieformulier en de te wijzigen seizoenkaart.

Wijziging personalia
(Reserve)captains dienen adreswijzigingen, wijziging van telefoonnummers of enige andere wijziging in de persoonlijke gegevens van alle teamleden via de mail door te geven aan de ledenadministratie. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor vragen betreffende de ledenadministratie kun je contact opnemen met Monica Muller. Zij is bereikbaar onder nummer 062 081 78 01 of op bovenstaand e-mailadres.