Nieuwsarchief
zondag, 28 augustus 2022 19:22

Cenosillicafobietje 2e plaats Landelijke Divisiekampioenschappen

Written by

Vandaag mochten de 1e en ere divisie teams gaan strijden voor de Landstitel. Voor de 1e divisie was het team Cenosillicafobietje aanwezig in de Hanzehal te Zutphen.

De heren mochten zich al vroeg melden bij de wedstrijdleiding.

Vervolgens werd er in een poule systeem gespeeld. Er werd verloren van RDO maar gewonnen van DVK, ze behaalde 8 punten wat in principe genoeg zou kunnen zijn om als beste 2e door te kunnen. Het was ongeveer een uurtje wachten op de uitslag.

Uiteindelijk kwam de verlossing. De heren mochten aantreden voor de kwart finale tegen een team van de KDO. Na 3-1 voor te staan kon het niet meer stuk en kwam de halve finale in zicht.

Na nog een puntje te hebben binnen gesleept was de halve finale een feit.

SDC was de andere halve finalist, met een een 4-1 als klinkende overwinning waren ze beland bij de FINALE om het Nederlands Kampioenschap.

Hun opponent was een team van Rijnmond Darts. Na een prachtig gelijk spel na de singles konden de koppels wellicht al uitsluitsel geven. Jammer genoeg werden beide koppels verloren en mochten de heren Rijnmond Darts feliciteren met het Nederlands Kampioenschap 1e divisie.

Maar wat een spannende en geweldige dag met een fantastisch resultaat.

Het bestuur feliciteert de heren van Cenosillicafobietje met deze geweldige 2e plaats. Super mooi resultaat en een mooie afsluiter van een bizar seizoen.