Bestuur
Vrijwilligers
Speelgelegenheden
Inschrijven
Mededelingen
Nieuws
Verslagen
Agenda
Foto's
Reglementen
Ledenadministratie
Links

 

NIEUWS

LaCo heren, wedstrijd verzet
De wedstrijd van aankomende zaterdag wordt op verzoek van DSWN verzet naar speeldag 6, 9 november 2019. Had je de geachte om zaterdag het team te gaan supporteren, stel dat dan even uit en kom 9 november naar Café de Driesprong het team aanmoedigen.
Geplaatst door Jacqueline Elderenbosch op 18 Sep 2019
LaCo, BDC - DORA
6 september j.l. is het LaCo seizoen van start gegaan.
Zie het verslag onder het kopje 'verslagen".
Geplaatst door Jacqueline Elderenbosch op 16 Sep 2019
Wedstrijden verzetten
Beste captains,

Zoals eerder ook al aangegeven in de nieuwsbrief: het verzetten van wedstrijden gaat vooralsnog op de oude bekende wijze. Dat wil zeggen, stuur een mailtje naar verzetten@dora.nl of bel met de verzetlijn en geef de teams, divisie, poule, speelweek en -datum, nieuwe speelweek en datum, wie de verzetting heeft aangevraagd, etc. door. Alleen dan wordt een verzetting geregistreerd. Op alle andere manieren is een verzetting niet geregistreerd en wordt het automatisch gezien als een niet gespeelde wedstrijd, met alle gevolgen van dien.
Dit blijft tot nader bericht de wijze van verzetten. Waarschijnlijk zullen we vanaf de tweede helft van de competitie gebruik kunnen gaan maken van verzettingen in Teambeheer. Daar zullen jullie t.z.t. meer over horen.
Geplaatst door Monica Muller op 12 Sep 2019
LET OP, LET OP Wijziging toernooi Sportcafé de Proosdijhal
Het koppel Tac Tic toernooi welke georganiseerd wordt in Sportcafé de Proosdijhal is gewijzigd. Nieuwe speeldag is ZONDAG 15 september I.P.V. zaterdagavond 14 september.

Aanvang; 14.00 uur
Veel plezier en succes.
Geplaatst door Jacqueline Elderenbosch op 02 Sep 2019
Foto's uploaden Teambeheer
Beste mensen,

Indien jullie een foto gaan uploaden bij Teambeheer, willen jullie er dan asjeblieft aan denken dat jullie een normale pasfoto plaatsen.
Anders moet ik ze toch echt afkeuren, en dat kost weer een hoop extra tijd en werk.

Alvast bedankt.
Geplaatst door Monica Muller op 30 Aug 2019

<< Vorige 1 2 Volgende >>