Bestuur
Vrijwilligers
Speelgelegenheden
Inschrijven
Mededelingen
Nieuws
Verslagen
Agenda
Foto's
Reglementen
Ledenadministratie
Links

 

NIEUWS

Algemene Ledenvergadering
Woensdag 29 mei 2019 wordt de jaarlijkse ALV gehouden bij Partycentrum de Halve Maen te Amsterdam Sloten. De uitnodiging, notulen, begroting, resultatenrekening, jaarverslag en voorstellen welke ter goedkeuring worden voorgelegd tijdens de ALV is terug te vinden onder het "kopje" mededelingen. Deze staat vermeld in de linker kolom op de FrontPage.
Geplaatst door Jacqueline Elderenbosch op 15 May 2019
Bekerkampioenschap
Na het afgelopen seizoen gestreden te hebben voor de finaledag, was het gisteravond zover.
Het was een drukte van jewelste in Pool- en Dartcafé Potters.
Geplaatst door Monica Muller op 11 May 2019
Gesloten DORA 2019
2e Paasdag stond traditioneel in het teken van Gesloten DORA.
Geplaatst door Jacqueline Elderenbosch op 24 Apr 2019
Promotie degradatieregeling seizoen 2018/2019
Allen,

Zo als altijd komen er, nu de eindfase in zicht is, weer vragen over hoe het nu precies zit met promoveren en degraderen. Omdat dit van veel wisselende factoren afhankelijk is is dit niet standaard vast te stellen. Onder andere de hoeveelheid teams per poule en het aantal inschrijvingen voor volgend jaar (pas bekend nadat de laatste inschrijfdag is geweest) zijn hierbij van belang.

Voor zover dat mogelijk is zal ik proberen per divisie wat informatie te geven, voor alle poules geldt in ieder geval:

Rechtstreekse degradatie wordt nooit teruggedraaid, een verzoek indienen om toch in dezelfde divisie als dit jaar te blijven is zinloos en,
Afzeggen voor de play off of finaledagen wordt gezien als niet komen opdagen en resulteert in 9 strafpunten bij de start van het nieuwe seizoen. sta je met je team op een positie die mogelijk deelname aan een finaledag of play off tot gevolg kan hebben bespreek dan nu alvast de data in je team (zie agenda) om te zorgen dat je een team beschikbaar hebt.

Indien playoff wedstrijden niet nodig zijn zal het bestuur deze afzeggen, duidelijkheid hierover kunnen we echter pas geven nadat de inschrijfdagen voor volgend jaar geweest zijn.

Info per poule:
Geplaatst door Ruud Willersen op 05 Apr 2019
2 strafpunten bij niet bevestigen of invoeren
Voor alle (reserve)captains de volgende mededeling.

Let op dat volgens het reglement je binnen 7 dagen na de wedstrijd de stand moet invoeren danwel bevestigen online. het wel of niet ontvangen van automatische herinneringsmails is een extra service die wij als Dora deden maar staat los van het reglement. Je kunt dus geen rechten ontlenen aan het feit dat je geen mails van ons krijgt. Het is de verantwoording van het team om op tijd de administratie op orde te hebben.
Geplaatst door Ruud Willersen op 26 Sep 2018

<< Vorige 1 2 Volgende >>