Bestuur
Vrijwilligers
Speelgelegenheden
Inschrijven
Mededelingen
Nieuws
Verslagen
Agenda
Foto's
Reglementen
Ledenadministratie
Links

 

NIEUWS

landelijke divisiekampioenschappen
Zondag 1 juli waren in Nijkerk de landelijke divisiekampioenschappen Ere en Eerste divisie. Voor de DORA waren daarvoor geplaatst

Mission Impossible (kampioen Ere divisie) en DES 1 (Kampioen Eerste divisie)

Beide teams werden ingedeeld in een poule van 3 waardoor ze 1 ronde vrij hadden. Dat was geen straf met de temperaturen van afgelopen zondag. Door beide teams werden de beide andere wedstrijden gewonnen waardoor ze als poulewinnaar doorgingen naar de kwartfinales.

Mission Impossible moest tegen "het Oude Vat" en ondanks dat de eerste 2 singles werden gewonnen tegen niet de minste darters (Kevin Doets won van Jan Dekker en Niels Zonneveld van Rick Hofstra) werd het 2-2 na de singles en won de tegenstander de 1e koppelwedstrijd. Ondanks dat Kevin en Niels in de andere koppel uiteindelijk nog 6 matchdarts kregen werd de wedstrijd helaas verloren.

DES 1 kwam een ronde verder maar moest uiteindelijk in de halve finale ook het hoofd buigen. Daarmee is DES 1 echter wel 3e van Nederland gewonnen wat natuurlijk evengoed een mooie prestatie is.

Van harte allemaal en een prettige zomer, in september begint het allemaal weer opnieuw en wie weet staan jullie volgend jaar weer in Nijkerk
Geplaatst op 01 Jul 2018 door Ruud Willersen