Bestuur
Vrijwilligers
Speelgelegenheden
Inschrijven
Mededelingen
Nieuws
Verslagen
Agenda
Foto's
Reglementen
Ledenadministratie
Links

 

NIEUWS

Eindstanden Zomercompetitie en kampioenen
Vorige week was de laatste speelweek van de zomercompetitie, de eindstanden staan op de zomercompetitie pagina. Door het lage aantal deelnemers

was er geen finaledag en werden door beide wedstrijdsecretarissen de bekers uitgereikt in het "stadion", oke de speelgelegenheid, net zoals bij het voetbal waar de schaal ook aanwezig is.

Gefeliciteerd "Game On" en "We zien het wel" met de titels (teamfoto's op onze facebookpagina). Vermoedelijk de laatste titels want, zoals bekend gemaakt is op de ALV, heeft het bestuur besloten met een zo laag aantal teams geen zomercompetitie meer te organiseren. Wij betreuren maar tevens respecteren dat teams een zomervakantie willen van het darten maar met deze aantallen gaat het bestuur zelf ook maar eens op zomerstop.

Wel hebben we afgesproken bij voldoende interesse een doorstart te gaan maken, we zullen op het inschrijfformulier van de wintercompetitie de vraag opnemen of je een team zou willen inschrijven en komen er genoeg (18 a 20 per categorie dan kunnen we een echte competitie draaien) dan zullen we het besluit uiteraard heroverwegen. Alle captains en spelers bedankt voor deze zomer, de uitslagen waren prima op tijd en op 2 na zijn alle wedstrijden gespeeld dus een compliment is zeker op zijn plaats.
Geplaatst op 27 Aug 2018 door Ruud Willersen